Nyitólap
  magyar nyelven in English iCom Information Technology Ltd.
Keresés 
Kommunikáció A-tól Z-ig Web2, a net új arca? Média a tervezéstől a szétosztásig Grafikai munkák WebSafe, adatai védelmében
Valid XHTML 1.0 Transitional
.Internet
Weblap tervezés,készítés
 Weblapkészítés
Weblapkészítés Cégünk webszerkesztőinkkel folytatott konzultációja után elkészíti az Ön által megálmodott weblapokat. Az ön igényeinek megfelelően a weblapok html, flash vagy html és flash alapon készülhetnek. Weblapok, dinamikus webjelenlét, portálok készítése, webprogramozás (php,java,flash), adatbázisok megjelenítése.
   
Webáruház
 eBusiness
eBusiness Az internetes áruházak B2C (Business to Customer) alkalmazások, azaz a kereskedők és a vásárlók közötti kapcsolatot teremtik meg. Az Internetes áruházak kialakításuktól függően tartalmazhatnak egyetlen üzletet vagy akár sok száz üzletet is. Az alaprendszer központjában az elektronikus üzlet tulajdonosa, a kereskedő áll. A rendszer általában nyitott, minden potenciális vásárló számára lehetőség van a rendszerbe lépésre, ha regisztrálja saját magát. Az üzlet tulajdonosa bizonyos fokig megszabhatja az egyes vásárlók szerepét, a nekik járó kedvezményeket.
   
B2B rendszer
 B2B viszonteladói rendszer
B2B viszonteladói rendszer Az alaprendszer központjában áll a rendszer tulajdonosa, az elosztó (nagykereskedő/gyártó). Lehetősége van megszabni a rendszerben résztvevők körét és szerepét, az egyes résztvevőkre vonatkozó szabályokat, árakat, kedvezményeket. A rendszer a megrendelők számára biztosítja az on-line megrendelést, saját megrendeléseik nyomonkövetését, az elosztó áru/szolgáltatás adatbázisának bizonyos részeihez való hozzáférést. A rendszer az elosztó(k) számára biztosítja az összes viszonteladó és a kapcsolódó rendelések adatainak kezelését, multimédiás katalógusok létrehozását.
   
Levelezőrendszer
 Elektronikus levelezés
Elektronikus levelezés Email postafiók, email cím átirányítás, űrlapküldő szolgáltatás, levelezőlisták bérlete. A postafiókok pop3,imap protokolon és böngészőn keresztül (webmail) is elérhetőek.
   
Domain-név
 Domainnév regisztráció
Domainnév regisztráció .hu regisztráció és névfenntartás
.com/.net/.org regisztráció és névfenntartás
.biz/.info regisztráció és névfenntartás
Ingyenes aldomain nevek
   
Tárhely
 Webtárhely
Webtárhely Hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást, több csomagot tudunk kínálni.
   
Műsorszórás
 Rádió, televízió műsorszórás
Rádió, televízió műsorszórás Az Internetes műsorszórás elsősorban létező vagy most induló rádió és tv állomások, zártláncú rendszert üzemeltetők számára. Élő vagy rögzített műsorok (audió anyagok-mp3 formátum, videó anyagok-mpeg4 formátum) valósidejű szórása.
   
e-Publikálás
 Elektronikus publikáció
Elektronikus publikáció Elektronikus publikációs szolgáltatás előfizetés kezeléssel és automatikus postázással, kiadók, terjesztők, oktatási központok számára. Publikáljon Ön is elektronikus, multimédiás újságot, elektronikus könyveket, indítson elektronikus tanfolyamokat.
   
Feliratkozás Lemondás
iCom Információtechnológiai Kft.     Semmelweis u.14. - 5400 Mezőtúr - Hungary     tel: +36 20/364-3050   email: info@icom.hu